Aangenaam kennis te maken, laat ik mezelf voorstellen…


Albert Coster
Coaching | Training | Education
Persoonlijke Coaching, Interactieve Trainingen en Innoverend Onderwijs

Mijn naam is Albert Coster, eigenaar en de oprichter van albertcoster.nl. Ik ben een social worker, coach, trainer en docent.

Positief, krachtig en energiek, zo beschrijven de meeste mensen mijn voorkomen. Direct, creatief en sociaal dat zijn persoonlijke eigenschappen die ik vaak over mijzelf te horen krijg. Zelf houd ik van een gezonde dosis humor en ben ik graag in beweging. Niet teveel zeuren, ik werk doelgericht en zie graag actie en resultaat.

 Afgestudeerd als docent Omgangskunde en sociaal pedagogisch hulpverlener heb ik mijn verschillende coachende vaardigheden ontwikkelt als persoonlijk begeleider binnen gesloten groepen en als coach in het middelbaar beroepsonderwijs. Naast persoonlijke coaching en klassiek doceren verzorg ik als trainer interactieve workshops en ben ik actief als trainingsacteur.

Met een recreatieve achtergrond in vechtsport, persoonlijke ontwikkeling en de nodige werk- en levensbelevenissen heb ik een uniek repertoire aan ervaringen en skill sets die mij inspireren als coach, trainer en docent. De mix van opleidingen, persoonlijke- en professionele ervaringen zorgen ervoor dat er expertise is opgebouwd waar de coaching, training en educatie van albertcoster.nl voor staan: 


”Persoonlijke coaching, interactieve trainingen en innoverend onderwijs voor het stimuleren van persoonlijke groei en ontwikkeling als mens.”
PERSOONLIJKE EIGENSCHAPPEN

Sociaal vaardig – Direct
Creatief – Gedisciplineerd
Authentiek – Energiek

oPLEIDINGEN

Bachelor of Education
Bachelor Social Work
Sociaal Cultureel Werker


HOBBY´S & vRIJE TIJD

Persoonlijke ontwikkeling
Sporten – Bewegen
Reizen – Ontspanning

Wil je nog meer over me te weten komen?
Neem dan ook eens een kijkje bij mijn persoonlijke blog en actuele berichten

Naast dagelijks koud douchen zwem ik minstens 3 maal per week in […]
Van mijn studenten heb ik een star certificate gekregen. Dit is een […]
Tijdens de reis naar mijn onderliggende roots in Ierland heb ik een […]